Handle etter x
Alle filtre

Produkttype

chevron-down

Smaksnoter

chevron-down

Kaffetyper

chevron-down

Kaffe med smak

chevron-down

Smaksprofil

chevron-down

Brenningsgrad

chevron-down

Bryggemetode

chevron-down
Trykk 8

Koffeininnhold

chevron-down

E.S.E. pods

Filtre

Ingen aktive filtre plus
57 varer
Street Joe's Coffee Syrup Classic Caramel
(11)
kr 59,00
Street Joe's Vanilla Sugar free syrup
(2)
kr 59,00

shopping-bag

Flytende Avkalkning - Kaffekapslen
(7)
kr 69,00
Kaffekapslen avkalkingstabletter for Tassimo
(9)
kr 89,00
Kaffekapslen Coffee podholder in gold
(5)
kr 145,00
Kaffekapslen metal clamps with logo
(2)
kr 66,00
Street Joe's Salted Caramel sugar free sirup
(5)
kr 79,00
illy Intenso
kr 89,00
kr 4,94 / kopp
Street Joe's Salted Caramel Coffee Syrup
(1)
kr 79,00
Latte Art dekorasjonssett
(3)
kr 112,00
Kaffekapsle stainless steel with silicon grib
(7)
kr 105,00
Salted Caramel Syrup - Fabbri
kr 249,00
Kaffekapslen Stainless steel thermal mug
(4)
kr 95,00
Kaffekapslen Transparent double wall cup with straw
kr 64,00
Street Joe's Sweet Vanilla Coffee Syrup
(4)
kr 79,00
Chai coffee sirup
kr 40,00
Pakke med 4 kaffekopper
(22)
kr 125,00
Nuss Nougat sirup
(2)
kr 40,00
Street Joe's Classic Caramel Coffee Syrup
(4)
kr 79,00
Descaling Tablets - Bosch
kr 149,00
Garibaldi Dolce Aroma pakke og pods til E.S.E.
(6)
kr 87,00
Hermesetas Mini Sweeteners
(5)
kr 80,00
Vanilla Syrup (sugar-free) - Fabbri
kr 229,00
Fabbri Chocolate Syrup
kr 249,00
Garibaldi Intenso pakke og pods til E.S.E.
(7)
kr 87,00
illy Lungo 200 pakke og kapsler for E.S.E.
(2)
kr 699,00
kr 3,50 / kopp
Vanilla Syrup (sugar-free) - Fabbri
(1)
kr 229,00
Hazelnut Syrup - Fabbri
(2)
kr 249,00
Letmælk - Arla
(1)
kr 119,00
Pumpkin spice sirup
(4)
kr 40,00
Caffe Borbone Blu E.S.E (50)
kr 139,00
kr 2,78 / kopp
Caffe Borbone Red  E.S.E  (50)
kr 119,00
kr 2,38 / kopp
illy Intenso Bold Roast pakke og 200 pods til E.S.E.
(3)
kr 699,00
kr 3,50 / kopp

shopping-bag

Dynamite Coffee Thermal cup
kr 99,00
Cat design thermal mug
(3)
kr 105,00
Coffee Spot design thermal mug
(2)
kr 99,00
Kaffekapslen Double Wall Cup with straw
kr 62,00
Kaffekapslen black tray with Logo
(2)
kr 64,00
Kaffekapslen Cork Coaster
kr 52,00
Caffe Borbone Nera  E.S.E  (50)
kr 119,00
kr 2,38 / kopp
Caffe Borbone Light E.S.E (50)
kr 139,00
kr 2,78 / kopp
Coffee art decoration set from kaffekapslen
kr 79,00
illy Easy Espresso
kr 2 199,00
illy Classico pakke og 200 pods til E.S.E.
(3)
kr 699,00
kr 3,50 / kopp

shopping-bag

Bosch Avkalking for Caffitaly
kr 140,00

shopping-bag

Bosch Avkalkingspakke og tabletter for Nespresso®
(2)
kr 150,00

shopping-bag

Bosch Avkalkingspakke For Lavazza A Modo Mio
(1)
kr 129,00

shopping-bag

Oat Drink - Vitariz Barista
(4)
kr 45,00

shopping-bag

illy Intenso
kr 87,00
kr 4,83 / kopp

5 veier til den perfekte Illy-blandingen

Illy-blandingen er anerkjent over hele verden etter 8 tiår med erfaring bak en kaffeblanding som jevnt over har holdt seg på det høye nivået det legges opp til. Her kan du lese hvordan dette ble, og fortsatt frem til i dag fortsetter å bli, oppnådd:

  • Blandingen består av 9 av de beste arabicabønnene som hentes fra 4 kontinenter gjennom direkte kjøp og nært samarbeid.
  • Smaken du vil oppleve fra dine "E.S.E pods" er perfekt balansert i smak og aroma.
  • Hver innhøsting sjekkes og korrigeres om en uoverensstemmelse blir funnet for best mulig å holde på smaken de kjennetegnes ved.
  • Mesterlig blandet i forkant av risting/brenning og kjøling.
  • Trykksatt pakking sikrer at den friske smaken og aromaen bevares. 

Trinn til den beste Illy-cappuccino

Vi elsker alle en skumaktig kremet fløyelsaktig cappuccino og en forventer kun å kunne finne den høye standarden man er vant til i et kaffehus, laget av en barista. Ikke når det kommer til Illy, deres kaffemaskiner, "E.S.E pods" og som det viktigste, deres kaffeblandinger. Her er en liste over ting man kan gjøre fra, Illy selv, over hvordan man kan klare å lage den beste cappuccinoen man noen gang har smakt. Laget av deg, hjemme.

  • Melken din bør være kald og ikke fettredusert for det beste skumresultatet, helt i din dampende mugge ¾ full.
  • Før du starter bør det frigjøres damp fra dampstaven din i omtrent 2 sekunder slik at den tømmes for evt. gjenværende vann.
  • Etter at du starter må du huske at etterhvert som skummet stiger vil melkenivået synke, derfor må skummehodet senkes gjennom denne prosessen. Hold stavtuppen din på skrå under overflaten. La naturlig sirkulasjon oppstå og ikke rør unødvendig.
  • Du vil at melkevolumet ditt skal dobles og at temperaturen er 65 grader Celsius.
  • Et smart triks er å tappe eller slå foten på muggen din for å komprimere skummet.
  • Når du heller din dampede melk, sikt etter senteret først, og fortsett så å helle med en sirkulær bevegelse utover mot kanten av cappuccinokoppen din.

Det siste trinnet man må huske på er å slippe ut damp igjen slik at man fjerner all gjenværende melk.

5 veier til den perfekte Illy-blandingen

Illy-blandingen er anerkjent over hele verden etter 8 tiår med erfaring bak en kaffeblanding som jevnt over har holdt seg på det høye nivået det legges opp til. Her kan du lese hvordan dette ble, og fortsatt frem til i dag fortsetter å bli, oppnådd:

  • Blandingen består av 9 av de beste arabicabønnene som hentes fra 4 kontinenter gjennom direkte kjøp og nært samarbeid.
  • Smaken du vil oppleve fra dine "E.S.E pods" er perfekt balansert i smak og aroma.
  • Hver innhøsting sjekkes og korrigeres om en uoverensstemmelse blir funnet for best mulig å holde på smaken de kjennetegnes ved.
  • Mesterlig blandet i forkant av risting/brenning og kjøling.
  • Trykksatt pakking sikrer at den friske smaken og aromaen bevares.

Trinn til den beste Illy-cappuccino

Vi elsker alle en skumaktig kremet fløyelsaktig cappuccino og en forventer kun å kunne finne den høye standarden man er vant til i et kaffehus, laget av en barista. Ikke når det kommer til Illy, deres kaffemaskiner, "E.S.E pods" og som det viktigste, deres kaffeblandinger. Her er en liste over ting man kan gjøre fra, Illy selv, over hvordan man kan klare å lage den beste cappuccinoen man noen gang har smakt. Laget av deg, hjemme.

  • Melken din bør være kald og ikke fettredusert for det beste skumresultatet, helt i din dampende mugge ¾ full.
  • Før du starter bør det frigjøres damp fra dampstaven din i omtrent 2 sekunder slik at den tømmes for evt. gjenværende vann.
  • Etter at du starter må du huske at etterhvert som skummet stiger vil melkenivået synke, derfor må skummehodet senkes gjennom denne prosessen. Hold stavtuppen din på skrå under overflaten. La naturlig sirkulasjon oppstå og ikke rør unødvendig.
  • Du vil at melkevolumet ditt skal dobles og at temperaturen er 65 grader Celsius.
  • Et smart triks er å tappe eller slå foten på muggen din for å komprimere skummet.
  • Når du heller din dampede melk, sikt etter senteret først, og fortsett så å helle med en sirkulær bevegelse utover mot kanten av cappuccinokoppen din.

Det siste trinnet man må huske på er å slippe ut damp igjen slik at man fjerner all gjenværende melk.