Handle etter x
Alle filtre

Produkttype

chevron-down

Smaksnoter

chevron-down

Kaffetyper

chevron-down

Kaffe med smak

chevron-down

Smaksprofil

chevron-down

Brenningsgrad

chevron-down

Bryggemetode

chevron-down
Trykk 8

Koffeininnhold

chevron-down

E.S.E. pods

Filtre

Ingen aktive filtre plus
57 varer
Flytende Avkalkning - Kaffekapslen
(7)
kr 69,00
Kaffekapslen avkalkingstabletter for Tassimo
(9)
kr 89,00
Street Joe's Coffee Syrup Classic Caramel
(12)
kr 59,00
Street Joe's Salted Caramel sugar free sirup
(5)
kr 79,00
Street Joe's Sweet Vanilla Coffee Syrup
(4)
kr 79,00
Street Joe's Vanilla Sugar free syrup
(2)
kr 59,00

shopping-bag

Kaffekapslen metal clamps with logo
(2)
kr 66,00
Garibaldi Intenso pakke og pods til E.S.E.
(7)
kr 87,00
Kaffekapslen Coffee podholder in gold
(6)
kr 145,00
Chai coffee sirup
kr 40,00
Kaffekapslen podholder
kr 175,00
Street Joe's Classic Caramel Coffee Syrup
(4)
kr 79,00
Latte Art dekorasjonssett
(3)
kr 112,00
Kaffekapslen Transparent double wall cup with straw
kr 64,00
Vanilla Syrup (sugar-free) - Fabbri
(1)
kr 229,00
Nuss Nougat sirup
(2)
kr 40,00
Street Joe's Salted Caramel Coffee Syrup
(1)
kr 79,00
illy Intenso
kr 89,00
kr 4,94 / kopp
Kaffekapslen Double Wall Cup with straw
kr 62,00
Kaffekapslen Cork Coaster
kr 52,00
Hermesetas Mini Sweeteners
(5)
kr 80,00
Letmælk - Arla
(1)
kr 119,00
Pumpkin spice sirup
(4)
kr 40,00
Garibaldi Dolce Aroma pakke og pods til E.S.E.
(6)
kr 87,00
Kaffekapsle stainless steel with silicon grib
(7)
kr 105,00
Coffee art decoration set from kaffekapslen
kr 79,00
Descaling Tablets - Bosch
kr 149,00
illy Intenso Bold Roast pakke og 200 pods til E.S.E.
(3)
kr 699,00
kr 3,50 / kopp
Kaffekapslen Stainless steel thermal mug
(4)
kr 95,00
illy Decaffeinato
kr 87,00
kr 4,83 / kopp
Vanilla Syrup (sugar-free) - Fabbri
kr 229,00
Salted Caramel Syrup - Fabbri
kr 249,00
illy Intenso
kr 87,00
kr 4,83 / kopp
Caffe Borbone Red  E.S.E  (50)
kr 119,00
kr 2,38 / kopp
Caffe Borbone Dek  E.S.E  (50)
kr 145,00
kr 2,90 / kopp
Gimoka Gran Festa pakke og pods til E.S.E.
(4)
kr 57,00
kr 3,17 / kopp
Pakke med 4 kaffekopper
(22)
kr 125,00
Kaffekapslen black tray with Logo
(2)
kr 64,00
Fabbri Chocolate Syrup
kr 249,00
illy Medium Roast package and pods for E.S.E.
(5)
kr 87,00
kr 4,83 / kopp
Cat design thermal mug
(3)
kr 105,00
Caffe Borbone Blu E.S.E (50)
kr 139,00
kr 2,78 / kopp
Coffee Spot design thermal mug
(2)
kr 99,00
Oat Drink - Vitariz Barista
(4)
kr 45,00

shopping-bag

Bosch Avkalkingspakke og tabletter for Nespresso®
(2)
kr 150,00

shopping-bag

Bosch Avkalking for Caffitaly
kr 140,00

shopping-bag

Bosch Avkalkingspakke For Lavazza A Modo Mio
(1)
kr 129,00

shopping-bag

illy Easy Espresso
kr 2 199,00
illy Classico pakke og 200 pods til E.S.E.
(3)
kr 699,00
kr 3,50 / kopp

5 veier til den perfekte Illy-blandingen

Illy-blandingen er anerkjent over hele verden etter 8 tiår med erfaring bak en kaffeblanding som jevnt over har holdt seg på det høye nivået det legges opp til. Her kan du lese hvordan dette ble, og fortsatt frem til i dag fortsetter å bli, oppnådd:

  • Blandingen består av 9 av de beste arabicabønnene som hentes fra 4 kontinenter gjennom direkte kjøp og nært samarbeid.
  • Smaken du vil oppleve fra dine "E.S.E pods" er perfekt balansert i smak og aroma.
  • Hver innhøsting sjekkes og korrigeres om en uoverensstemmelse blir funnet for best mulig å holde på smaken de kjennetegnes ved.
  • Mesterlig blandet i forkant av risting/brenning og kjøling.
  • Trykksatt pakking sikrer at den friske smaken og aromaen bevares. 

Trinn til den beste Illy-cappuccino

Vi elsker alle en skumaktig kremet fløyelsaktig cappuccino og en forventer kun å kunne finne den høye standarden man er vant til i et kaffehus, laget av en barista. Ikke når det kommer til Illy, deres kaffemaskiner, "E.S.E pods" og som det viktigste, deres kaffeblandinger. Her er en liste over ting man kan gjøre fra, Illy selv, over hvordan man kan klare å lage den beste cappuccinoen man noen gang har smakt. Laget av deg, hjemme.

  • Melken din bør være kald og ikke fettredusert for det beste skumresultatet, helt i din dampende mugge ¾ full.
  • Før du starter bør det frigjøres damp fra dampstaven din i omtrent 2 sekunder slik at den tømmes for evt. gjenværende vann.
  • Etter at du starter må du huske at etterhvert som skummet stiger vil melkenivået synke, derfor må skummehodet senkes gjennom denne prosessen. Hold stavtuppen din på skrå under overflaten. La naturlig sirkulasjon oppstå og ikke rør unødvendig.
  • Du vil at melkevolumet ditt skal dobles og at temperaturen er 65 grader Celsius.
  • Et smart triks er å tappe eller slå foten på muggen din for å komprimere skummet.
  • Når du heller din dampede melk, sikt etter senteret først, og fortsett så å helle med en sirkulær bevegelse utover mot kanten av cappuccinokoppen din.

Det siste trinnet man må huske på er å slippe ut damp igjen slik at man fjerner all gjenværende melk.

5 veier til den perfekte Illy-blandingen

Illy-blandingen er anerkjent over hele verden etter 8 tiår med erfaring bak en kaffeblanding som jevnt over har holdt seg på det høye nivået det legges opp til. Her kan du lese hvordan dette ble, og fortsatt frem til i dag fortsetter å bli, oppnådd:

  • Blandingen består av 9 av de beste arabicabønnene som hentes fra 4 kontinenter gjennom direkte kjøp og nært samarbeid.
  • Smaken du vil oppleve fra dine "E.S.E pods" er perfekt balansert i smak og aroma.
  • Hver innhøsting sjekkes og korrigeres om en uoverensstemmelse blir funnet for best mulig å holde på smaken de kjennetegnes ved.
  • Mesterlig blandet i forkant av risting/brenning og kjøling.
  • Trykksatt pakking sikrer at den friske smaken og aromaen bevares.

Trinn til den beste Illy-cappuccino

Vi elsker alle en skumaktig kremet fløyelsaktig cappuccino og en forventer kun å kunne finne den høye standarden man er vant til i et kaffehus, laget av en barista. Ikke når det kommer til Illy, deres kaffemaskiner, "E.S.E pods" og som det viktigste, deres kaffeblandinger. Her er en liste over ting man kan gjøre fra, Illy selv, over hvordan man kan klare å lage den beste cappuccinoen man noen gang har smakt. Laget av deg, hjemme.

  • Melken din bør være kald og ikke fettredusert for det beste skumresultatet, helt i din dampende mugge ¾ full.
  • Før du starter bør det frigjøres damp fra dampstaven din i omtrent 2 sekunder slik at den tømmes for evt. gjenværende vann.
  • Etter at du starter må du huske at etterhvert som skummet stiger vil melkenivået synke, derfor må skummehodet senkes gjennom denne prosessen. Hold stavtuppen din på skrå under overflaten. La naturlig sirkulasjon oppstå og ikke rør unødvendig.
  • Du vil at melkevolumet ditt skal dobles og at temperaturen er 65 grader Celsius.
  • Et smart triks er å tappe eller slå foten på muggen din for å komprimere skummet.
  • Når du heller din dampede melk, sikt etter senteret først, og fortsett så å helle med en sirkulær bevegelse utover mot kanten av cappuccinokoppen din.

Det siste trinnet man må huske på er å slippe ut damp igjen slik at man fjerner all gjenværende melk.